Високо интензивен фокусиран ултразвук (HIFU), който директно доставя топлинна енергия до SMAS слоя и подкожната тъкан, която стимулира подновяването на колагена в кожата и по този начин подобрява текстурата и намалява отпускането на кожата. HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото, но без никаква инвазивната хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура няма време за възстановяване. Също така, работи еднакво добре при всички цветове на кожата, за разлика от лазери и интензивни импулсни лампи, при които цвета на кожата е от значение. Кожата ще бъде вдигната и опъната наведнъж, и действието ще продължи до 1 година.

Дълготрайни резултати и липса на странични ефекти.

Температурата, постижима в дълбоките нива от механичния и топлинен ефект на системата HIFU може да достигат от 65º до 70º, което води до микро-лезии, увеличаващи капацитета на естествена регенерация на тъканите. Тези температури превишава значително нивата 45º-50º, които могат да бъдат постигнати при използването най-дълбочинните системи на конвенционалните радиочестоти. По същия начин HIFU е в състояние да достигне дълбочина на въздействие в дермата от 4’5 мм, за разлика от радиочестотните системи, които достигат дълбоката дерма разположена максимум на 3 мм.

HIFU процедурата на зона лице включва гуша, брадичка, лицев контур, бузи, чело и околоочен контур? Освен това се сменят до три накрайника, всеки от които индивидуално се определя според кожата на клиента.

Не се препоръчват процедурите HIFU при бременност и кърмене, при инжектирати филъри и ботокс, наличие на открити рани върху кожата, тежки форми на акне по лицето и шията,прием на антикоагулантни препарати.

Възможно е само краткотрайно зачервяване. Не предизвиква кожни наранявания. Процедура HIFU се препоръчва по всяко време на годината, без ограничение относно фототипа на кожата.

Цени
  • HIFU очи и чело – 200лв.
  • HIFU лице(долна част) – 400лв.
  • HIFU брадичка и шия – 300лв.
  • HIFU цяло лице – 700лв.
Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 10:00-18:00
Saturday 10:00-18:00
Sunday Closed