Въртене на въглехидрати

Въглехидратното въртене означава регулиране на количеството въглехидрати, което консумирате, като го редувате в различните дни. Този метод на въглехидратно въртене подпомага обмяната на веществата в тялото ви, през дните с по-високо съдържание на въглехидрати и ви помага да изгаряте мазнините в дните с по-малко съдържание. Държи ви сити и предотвратява гладуването в дните с нисък прием на въглехидрати.

Увеличаването на чиста мускулна маса е от голямо значение за загубата на мазнини, но ниско калоричните диети не ви помагат в усилията да изградите мускули. Въглехидратното въртене ще ви помогне да покачите мускулната си маса, но и да загубите излишните мазнини. Изграждането на чиста мускулна маса, изисква достатъчно въглехидрати и калории. Докато за да намалите мазнините, обикновено изисква консумацията на по-малко въглехидрати и по-малко калории, за да принудите тялото ви да изгаря натрупаните мазнини.

Ефективните хранителни режими за отслабване трябва да отчитат определен калориен дефицит , но не трябва да се основават на гладуване. Отслабването е многоетапен процес, разпределен във времето. Най-добрите диети за отслабване обикновено съдържат около 1200-1500 kcal. Идеалният режим за отслабване е този, с който ще отслабнете без йо-йо ефект.
Калориен дефицит.
Ако приемате повече калории, отколкото изгаряте, тогава нямате калориен дефицит и няма да отслабнете. Можете да влезете в калориен дефицит, като намалите приема на калории или в комбинация със повече упражнения.

За да отслабне човек, трябва да влезе в калориен дефицит, което означава да яде и пие по-малко калории, отколкото изгаря. Чрез калориите, измерваме колко енергия получаваме от храната. Принципно ще отслабнете при дефицит от 500 калории на ден, без да изпитвате силен глад или умора. За да помогнете за създаването на дефицит, който поддържа здравословно отслабване, избягвайте захарта и преработените храни, докато правите редовни физически упражнения.

Цени
  • Изготвяне на хранителен режим – 140лв.
  • Доставка на храна по хранителен режим – 300-400лв.
Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 10:00-18:00
Saturday 10:00-18:00
Sunday Closed