Ботокс

Ботулинов токсин / ботокс – най-надеждната превенция за появата на бръчки по лицето!
Мимиките на лицето са най-често използваният инструмент за комуникация и изразяване на емоции при хората. Ежедневните съкращения на лицевите мускули водят до образуването на динамични бръчки – най-често между веждите (гневна бръчка), около очите (бръчки пачи крак), по челото и др. С времето динамичните бръчки образуват статични линии, гънки и бръчки по кожата, които са видими и без движение.

Ботоксът е мускулен релаксант, който се инжектира в определено количество и на специфична дълбочина в лицевите мускули. Целта на тези естетични инжекции е мускулите да останат в състояние на покой /рекалсирани/ за определен период от време, което предотвратява появата на бръчките, предизвикани от мускулните съкращения.

Ползите от инжектирането на ботулинов токсин не се изчерпват със заличаване на бръчки. Той се използва при прекомерно изпотяване, бруксизъм, корекция на лицева асиметрия и др.
Лекарите на VPI Aesthetics са опитни специалисти в премахването на линии и бръчки с ботулинов токсин /ботокс/ за постигане на младежко излъчване и красива кожа.

Цени
  • Гневни бръчки, бръчки пачи крак,бръчки по челото –  14лв/1 ед.
  • Ботокс дъвкателни мускули – 700лв.
  • Ботокс подмишници – 800лв.
  • Ботокс длани или ходила – 900лв.
Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 10:00-18:00
Saturday 10:00-18:00
Sunday Closed